Från ordinärt till spektakulärt

För oss på HydroDip är den tydliga visionen att sätta färg och mönster på produkter där ingen trodde det var möjligt. Vi uppdaterar ständigt vår produktionsanläggning samt våra processer för att kunna erbjuda en komplett kundresa som definierar en ny standard inom lackering — med oslagbar kvalitet, effektivitet och leveranssäkerhet.

Det är vi som ändrar standarden för lackering

Vi kombinerar våtlackering, Water Transfer Printing och pulverlackering för att på så sätt vara en komplett lackeringsdestination som klarar av både stora och små volymer. Genom väl inarbetade rutiner, struktur och effektivitet levererar vi högsta kvalitet, konkurrenskraftiga priser och en standard som leder våra kunder och lackeringsbranschen in i nästa fas.

Fanuc 250

Våra två lackeringsrobotar av typen Fanuc 250 når alla hörn från i princip alla tänkbara vinklar. De båda robotarna lackerar allt från små detaljer om 10 mm till storlekar på upp till 1 500 mm — så länge produkterna går att fästa på conveyorn så säkerställer våra erfarna industrilackerare den bästa lösningen för dina behov.

Conveyor system

Vårt nya automatiserade produktionslinje för industrilackering läser automatiskt av vilken produkt som ska hanteras på conveyor-systemet. Vision Robot Systemet gör att vi kan hantera flera produkter parallellt med olika typer av ytbehandling och färger.

water transfer printing

Helautomatiska Water Transfer Printing-anläggning

Själva tekniken Water Transfer Printing går ut på att en mönsterfilm läggs på en stilla vattenyta, för att sedan aktiveras och lösas upp. Sedan dippas produkten genom mönstret, tvättas och torkas. Efter godkänd kvalitetskontroll skyddlackeras slutligen produkten innan den är klar för leverans. Det är alltså vanligt vatten som är hemligheten.

Ute efter något speciellt? Vi hjälper gärna till!

Hydrodip-VD-Robert-Axelsson

Robert Axelsson
CEO
031-790 40 61
robert@hydrodip.se

Jimmie Lindfors
Produktionschef
031-790 40 68
jimmie@hydrodip.se

lilly-hydrodip

Lilly Lycke
Produktionsadministratör
031-790 40 69
lilly@hydrodip.se

nicole-hydrodip

Nicole Svensson
Projektledande administratör
031-790 40 62
nicole@hydrodip.se

Vi finns här, vad ni än behöver